Ta farväl till (MANUELL) temperaturkontroll

Det nya digitala online temperaturkontroll systemet, fjärrövervakar och registrerarar temperaturen i era kylar och frysar och hjälper er spara tid och pengar.

Temperaturkontroll

Det är viktigt att hålla rätt temperatur i frys och kylskåp !

Om du förvarar dina matvaror i rätt temperatur ökar deras hållbarhet, så att maten håller längre och du minskar ditt matsvinn. Om inte kylskåpet är tillräckligt kallt kan mat som förvaras i kylen bli dålig, och behöva slängas i onödan. Kylskåpets temperatur är dessutom olika på olika ställen i kylen. Temperatur i frys I frysen ska temperaturen ligga på –18°C. Temperatur i kylskåp +4°C är en bra temperatur för kylskåpet, och temperaturen ska aldrig överstiga +8°C.Registrering i realtid

Temperaturen och luftfuktigheten i kylar och frysar mäts, registreras och arkiveras via våra unika trådlösa och vattentäta sensorer, med  en minuts intervall.

Visning / uppföljning i realtid

Tack vare våra webb- och mobilapplikationer får ni möjlighet att var som helst se / följa temperaturen och luftfuktigheten i era kyl och frysar i realtid med mobil, surfplatta och datorer.

Varningsmeddelande och notiser

Systemet övervakar era kyl och frysanläggningar dygnet runt och när det inträffar fel – när temp/luft är över eller under angivet värde eller om dörren står öppet längre än angivet – så skickas ett varningsmeddelande via e-post och sms till förregistrerade e-mail och telefonnummer.

Enkelt – Snabbt – Smart

Systemet är väldigt enkelt att installera, använda och övervaka. Systemet håller koll på hela anläggningen, reagerar snabbt och skickar omedelbar avisering när något händer utanför dina vilkor. Systemet använder smart teknologi så att det fortsätter spara nivåerna vid evetuella el – och internetavbrott och varnar systemadministratören.

Avancerad Rapportering

Systemet övervakar kylar och frysar dygnet runt och registrerar/ arkiverar temperatur, luftfuktighet och eventuella inträffade fel samt dess åtgärder. Dessa registreringar kan med ett enkelt klick laddas ner som daglig, vecko- eller månadsvis raporter i PDF format eller skickas vidare till berörda myndigheter eller systemadministratören.

Rimligt pris , enkel installation

Inga investeringskostnader. per kyl/frys 499:-  + 999:-  engångs startavgift.  Endast 1:- per kyl/frys per dag.  Bara en bra tjänst  ( ingen bindningstid,  ingen uppsägningstid,  ingen kapitalbindning, inga långa avtal,  ingen finansieringsplan )  Hela installationen tar inte mer än en timme.

Automatisk egenkontroll och temperaturövervakning för kyl och frys

Spara pengar med blipp digital temperaturövervakning

Felaktiga temperaturer i viktiga utrymmen kan orsaka många problem. Med Blipp trådlös övervakning har du alltid full kontroll på temperaturen med mobill app – var du än befinner dig.

Automatisk egenkontroll och temperaturövervakning för kyl och frys.

Förr mätte vi varje kyl och frys manuellt en gång om dagen. Temperaturkontroll mäter automatiskt 1440 gånger i dagen! Till en bråkdel av kostnaden.

  • Kontinuerliga och tillförlitliga mätningar
  • Larm vid avvikelser
  • Automatisk dokumentation och spårbarhet
Temperaturmätningssystem

Erbjud alltid färska och hälsosamma produkter till dina kunder!

Temperaturmätningssystem

Varför ska ni använda ett temperatur digitalövervakningsstystem ?

Vi erbjuder ett smart system som inte kräver stora investeringar, är väldigt lätt att installera och kan komma igång direkt. Att äga ett sådant system kunde inte bli billigare och lättare än just nu.

Du kan placera de trådlösa sensorerna på den plats du vill, ändra deras plats och få information om temperatur-fuktighet och strömavbrott i realtid.

Spara pengar med blipp digital temperaturövervakning

Felaktiga temperaturer i viktiga utrymmen kan orsaka många problem.
Med Blipp trådlös övervakning har du alltid full kontroll på temperaturen med mobill app – var du än befinner dig.
Tack vare gränsvärden och larm ( SMS – EMAIL)  får du dessutom en tidig varning om felaktiga temperaturer uppstår, vilket minskar risken för stora ekonomiska förluster.

Spara pengar med blipp digital temperaturövervakning

Full kontroll över temperaturen i dina kyl- och frysrum, i kylar och frysar

Det är ett lagligt ansvar att hålla maten vid den angivna temperaturen.

Det är ett lagligt ansvar att hålla maten vid den angivna temperaturen. Omgivningstemperatur har en allvarlig effekt på mikrobildning och spridning i livsmedel.

Av denna anledning bör livsmedel hållas vid den angivna temperaturen för att upprätthålla produktkvalitet och konsumenthälsa. För att säkerställa livsmedelssäkerhet måste företag kontrollera mattemperaturer enligt lagar och förordningar.

Det är därför Blipp temperaturmätning och kontrollsystem är din pålitliga partner, eftersom de helt följer HACCP principerna inom livsmedelssäkerhetshantering och gastronomi.Full kontroll över temperaturen i dina kyl- och frysrum, i kylar och frysar

Temperaturmätningssystem i enlighet med HACCP -förordningen specifikt för gastronomisektorn.

Olika utmaningar visar att noggrann mätteknik är en viktig byggsten för framgången för företag inom gastronomiindustrin.

Våra temperatursensorer och dataloggar är praktiskt bevisade i många utmanande applikationer och används säkert på alla områden som kräver temperaturmätning med restauranger, sjukhus, apotek, restaurangföretag, kylförvaring, växthus och marknader.

Genom att använda Blipps automatiska temperaturkontrollsystem erbjuder du alltid färska, högkvalitativa och säkra livsmedelsprodukter till dina kunder utan att oroa dig.

Temperaturmätningssystem i enlighet med HACCP -förordningen specifikt för gastronomisektorn.

Specifikationer

1

Digital temperaturövervakning / Temperaturkontroll

Felaktiga temperaturer är en av de vanligaste problemen som kan inträffa i temperaturkänsliga miljöer såsom kylar, frysar, och produktionslokaler. 

För höga temperaturer i kylar och f...

Läs mer
Digital temperaturövervakning / Temperaturkontroll
2

Temperaturkontroll

Systemet är enkelt att installera. Inga långa ledningar, extra slang eller ny styrenhet krävs. Ingen elektriker, ingen kyltekniker eller IT-personal ska ringas.

Du kan installera systemet själv om du vill. Mottagarna med Gateway kan enkelt monteras på väggen eller takplattan, helst i butiken eller där Gateway täckning är bra. Sensorerna placeras individuellt i motsvarande kyl / frys. Slå...

Läs mer
Temperaturkontroll

Applikationsskärmar

Tack vare vår mobilapplikation är alla kontroller på enheten till hands

Rapportering

Du kan komma åt dina data när som helst, både på mobil och på webben, och rapportera dem efter dina behov.

Omedelbar meddelande

Tack vare Mail, IOS och Android-applikationen kan du få nyheter från alla händelser direkt.

Juridiska scheman

Den kommer automatiskt att förbereda nödvändiga juridiska diagram för ditt företag, bara skriva ut det. .

Videos

Trådlöst temperaturövervakningssystem för restauranger

Testa gärna vår app

I topp bland de mest nerladdade apparna för elektroniska temperaturkontrollsystem på App Store och Goole Play.

24/7 Support